20101201

LAFF


Er wordt alweer hard gewerkt aan een nieuwe editie van het festival, dit kunnen we niet doen zonder de hulp van stagiaires! Voor komend jaar zoeken wij nog een stagiaire communicatie, marketing en sponsoring;
een stagiaire educatie;
een stagiaire vrijwilligerscoördinatie;
een stagiaire programmering;
Interesse of ken je iemand? Kijk op de website voor meer informatie of stuur een mailtje naar annemarie@laff.nl

Año bisiesto
Año Bisiesto draait op dit moment in verschillende bioscopen (o.a. Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Nijmegen)
Año bisiesto gaat over Laura een vrijgezelle 25-jarige journaliste, die in een klein appartement in Mexico-stad woont. Na een serie affaires ontmoet ze Arturo. Er ontplooit zich een intens gepassioneerde en seksuele romance waarin genot, pijn en liefde samen komen. In de verstrijkende dagen, die door Laura afgestreept worden op haar kalender, leert Arturo steeds meer over Laura's verleden. En wat hij hoort drijft hem tot het uiterste.
Año bisiesto won dit jaar in Cannes de Camera d'Or, de prijs voor beste debuutfilm.


Voorproefje op het LAFF
Op zondag 9 januari 2011 geeft het LAFF een voorproefje op het retrospectief van de toonaangevende Argentijnse filmmaker Pablo Trapero (grondlegger Nuevi Cine Argentino).

De film Leonera is te zien in het Louis Hartlooper Complex om 11:30 uur zaal 3. Kaarten zijn vanaf 20 december gratis af te halen bij de kassa van het Louis Hartlooper Complex.
Leonera gaat over de zwangere Julia die belandt in de gevangenis voor jonge moeders. Hier gaat zij tot het uiterste om bij haar kind te kunnen zijn. Ze ondergaat een metamorfose die ontroert en beklijft. De verbluffende rol van Julia wordt vertolkt Trapero’s echtgenote.
Leonera is genomineerd voor de Gouden Palm in Cannes (2008).


Sponsors
Het LAFF werkt momenteel hard aan het rond krijgen van de financiering voor de komende editie van het festival. Hiertoe worden verschillende fondsen aangeschreven, maar ook sponsors en andere samenwerkingspartners gezocht.
Bent of kent u een potentiële sponsor, dan wel samenwerkingspartner? Wij horen het graag en staan open voor ideeën om gezamenlijk tot een mooie samenwerking te komen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar marcel@laff.nl.


Het 7e LAFF vindt plaats van 4 t/m 13 mei 2011. AL FONDO HAY SITIO. CíRCULO D.M.