20181124

Nieuw Werk vr. 30 november KempenaerStudio

Nieuw Werk:aanvang: 20u15 vrijdag 30 nov. 2018
 Na aanvang geen toegang!
max. 40 plaatsen.  in DE KEMPENAERSTUDIO
adres: DE KEMPENAERSTR 11-B, Amsterdam.
Reserveren noodzakelijk via nieuwtheaterwerk@gmail.com
Entree: Waardebepaling achteraf (kan dus alleen contant!)
 
Presentatie en poëzie: Bert Wagenaar van Kreveld

Bart Melief Janske Dekkers Sanne Schuhmacher

foto: Vincent Boon           foto: Lieke Romeijn           foto: Tryntsje Nauta

Voor meer info kijk op www.podiumwesterdok.nl/nieuwwerk

Bart Melief(1982) houdt van snelle, harde humor over zichzelf en de wereld. Bewust zoekt hij grenzen op om er overheen te gaan. Altijd op zoek naar dingen die waarde hebben, die energie geven en je een beetje wakker houden als mens.

In 2014 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival, in 2012 won hij het Leeuwarder Cabaretfestival van 2012 en hij kreeg in 2010 de persoonlijkheidsprijs van het Groningen Studenten Cabaretfestival. Melief is een van de vaste spelers van het Comedycafé Amsterdam en hij toert langs Nederlandse scholen met een autobiografische voorstelling over pesten: Klappen voor Bart. Op 30 nov. met (werktitel): ‘Mea Culpa’.
Meer over Bart Melief: http://www.bartmelief.nl

Janske Dekkersstudeerde in 2011af Janske Dekkers af met haar solovoorstelling 'WEEK.' Toen nieuwe inspiratie uitbleef en het avontuur lonkte, liet ze het theater achter zich en is ze de wereld gaan verkennen.
Nu is ze terug en werkt ze aan haar nieuwe voorstelling 'Je weet niets, behalve nu.'
'Je weet niets, behalve nu,' is een kleinkunstvoorstelling die gaat over voorbij gaan aan de gedachte dat je het leven kunt berekenen.
Janske speelde eerder op Festival Boulevard en (be)studeerde theater in Zuid Afrika en Argentinië.

Foto: Lieke Romeijn. Meer over Janske: www.janskedekkers.com

Sanne Schuhmacherschrijft toneel en speelt kleinkunst. In 2017 won ze de jury- en publieksprijs op het Utrechts Kleinkunstfestival.
“HOE TWEE MENSEN IN ÉÉN BED PASSEN”
Je kan alleen maar kijken door je eigen ogen. Je kan alleen maar ruiken door je eigen neus. Je kan alleen maar het denken van je eigen hersens horen. Hoe is het dan ooit mogelijk om echt samen te zijn?
In Hoe twee mensen in één bed passen gaat Sanne op onderzoek uit. Een voorstelling vol aanstekelijke verhalen en nieuwe Nederlandse theaterliedjes op een harp. Voor alle alleenslapers, samenslapers en twijfelaars. 

Voor meer info kijk op www.podiumwesterdok.nl/nieuwwerk
AGENDA CULTURAL. CíRCULO D.M.