20150901

MODERNE DANS & YOGABeste dancers en yogi,

Na een succesvolle afsluiting in juli en een leerzame zomer pauze, gaat de nieuwe cursusjaar 2015-2016 in september van start ! Als feestelijke opening geeft Danzalterna gratis open lessen Moderne Dans en Yoga: op 3 september in Amsterdam en op 5 september in Amersfoort.Bovendien, voor wie op tijd voor het 3-maanden of 1-jaar abonnement lessen zich inschrijft loopt een speciale aanbieding t/m 5 september:http://www.danzalterna.com/#!nieuws/cg4d

Open lessen en inschrijving cursusjaar 2015 - 2016
De eerste les van het seizoen zal in de vorm van twee gratis workshops plaatsvinden:
Op donderdag 3 september, in Amsterdam (Marcusstraat 50) met Moderne Dans om 18:30 uur en Yoga & Beweging om 20:30. Op 5 september, tijdens het Open Huis van de Danswerkplaats aan de Oude Fabriekstraat In Amersfoort, beginnen we om 09:00 met Yoga & Bewegingen, gevolgd door de workshop Moderne Dans om 10:30.

Regulieren studenten als nieuwkomers zijn welkom ! Op die dag krijgen jullie voorproefje van de reguliere lessen Moderne Dans en Bewegen & Yoga zoals die vanaf September weer te volgen zijn. De plaatsen zijn beperkt, aanmelden via de website is verplicht: http://www.danzalterna.com/#!contact-holandes/cba0
Nieuwe tarieven zullen dit jaar hanteren en er geld een tijdelijk aanbieding voor wie zich voor 5 september voor de lessen zich inschrijft: een korting van 5% op de 3-maand inschrijvingsgeld en van 10% op het jaar bedrag. Alle details zijn te vinden op de website onder het rubriek News:http://www.danzalterna.com/#!news/cjs

Werkwijze in 2015 – 2016

!New Naast de nieuwe tarieven worden extra lessen aangeboden voor gevorderden en professionals in de vorm van bijlessen en one-shoot trainingen. Hier ook vindt de betaling vooraf plaats via de webshop. Verder zijn de vorige tijden en locaties niet veranderd, extra les momenten worden wel aangeboden:
Amersfoort Danswerkplaats op zaterdag (ongewijzigd)
  • Yoga van 9u tot 10:15u
  • Moderne Dans van 10u30 tot 12u15
Amsterdam – Nieuwe locatie sinds 1 juni bij Spazio Nudo Marcusstraat 50 in Amsterdam Oost. (Vlakbij Wiboustraat metro station, Muiderpoort NS en Rai P&R + bus 62, ...)
  • Reguliere Moderne Dans voor op Maandag en Donderdag van 18u30 tot 20u15
  • !New Yoga lessen op Dinsdag van 08:30-09:45
  • !New Moderne Dans Bijlessen en One shoot trainingen voor gevorderden elke Maandag en Dinsdag van de maand 18u30 tot 20u15. Start op 14 september.
  • !New Yoga & Dans re-training op donderdagen van 16:30- 20:15. Start op 14 september.
Nieuws vanuit buiten de lessen: Symposium in Wenen
Afgelopen maand heb ik dans collega's in Wenen ontmoet. Dit was in het kader van de derde IDOCDE Symposium on Contemporary Dance Education. De sessies waren heel interessant en zeer inspirerend. Ik werk nu op een essay "Why dancing is all about body". Ik hoop heel snel met jullie iets ervan te delen.

Ik hoop dat jullie er weer zin in hebben en ik zie jullie volgende week graag allemaal terug.

Groetjes van Gabriela


AGENDA CULTURAL. CíRCULO D.M.