20150213

ZEE 2 EXPOSITIE


De fotografen Marina Dijs en Peter Neijenhoff zijn beiden gek van de zee en hebben beiden een eigen kijk op de zee. De expositie kreeg daarom de titel ‘ZEE²’.
Marina fotografeert veelal het waddengebied in de buurt van De Cocksdorp op Texel. Daar kijkt ze al jaren naar vogels en geniet ze van het landschap. Op het eiland heeft ze de Noordzee en de Waddenzee binnen handbereik. Gefascineerd door de kleurenpracht, de afwisseling van rust en onstuimigheid, gaat ze voor dag en dauw op jacht naar de mooiste foto’s.
Peter woont en werkt in Wijk aan Zee en maakt bijna dagelijks een wandeling over het strand. In de buurt van paal 50 richt hij zijn camera op de zee en drukt af. Het resultaat is een serie foto’s zeer verschillend van sfeer en kleur. Afhankelijk van de weersomstandigheden levert elke dag een totaal ander beeld.

De expositie wordt geopend op zaterdag 14 februari van 16.00 tot 18.00 uur.
Daarna elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Daarnaast is het centrum geopend op zaterdag 7 en 21 maart van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op deze website of facebook www.facebook.com/isoo.nu. AGENDA CULTURAL. CíRCULO D.M.