20130912

DE HERFSTWEEK XXL [DE GLIND]

20 t/m 26 oktober Stichting Volksmuziek Nederland organiseert De Herfstweek XXL
Een reis langs de Zuid-Amerikaanse muziekstijlen

Zuid-Amerikaanse muziek is een breed begrip. Daarom wil ik in deze week een introductie geven met melodieën gebaseerd op Spaanse en Indiaanse invloeden. Wij gaan een reis maken tussen Bolivia en Argentinië met o.a. haltes in Brazilië en langs de Peruaanse kust.
We gaan met (alle)instrumenten,  stemmen en taal spelen.
Mijn collega Orlando Miño is uitgenodigd om vanaf donderdag mee te werken.
Evaring met Zuid-Amerikaanse muziek is niet nodig. Wel minsten drie jaar instrumentenervaring. We zullen van blad en op gehoor werken.

Het is voor mij een genoegen het mooiste van mijn cultuur met u te delen.
Tot dan,
Silvia Mancuso

De SVN (Stichting Volksmuziek Nederland) organiseert van 20 t/m 26 oktober de Herfstweek XXL.
Bijna een week lang een programma van vaste en keuze workshops, optredens, balfolk, sessies. Met topdocenten en in een grandioze sfeer. Intensief, stimulerend, leerzaam, hartelijk en open.
De Herfstweek XXL vindt plaats in het volledig verzorgde Conferentiecentrum de Glind tussen Amersfoort en Barneveld, in de mooie en rustgevende omgeving van de landelijke Veluwe. (www.ymcadeglind.nl)

Voor het ongekend lage bedrag van € 430 voor bijna een hele week workshops en alle andere activiteiten. Volpension, met 1 en 2 persoonskamers voor de zelfde prijs.
Jongeren 10% korting.

Een volledige vakantie, opfrissen, genieten, een betere muzikant worden en muzikale vrienden ontmoeten.
Meer informatie  www.volksmuziek.nl  : klik op de homepage op cursussen, cursusoverzicht en Herfstweek. AGENDA CULTURAL. CíRCULO D.M.