20080112

“De Carrousel” cursus in het Spaans voor kinderen

Eindhoven 11 januari 2008

Na het succes van de spaans voor kinderen cursussen begint het Latijns-Amerikaans Centrum voor Oriëntatie, [C.L.O.] binnenkort cursus Spaans voor alle kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar.
Woensdag 16 januari, start het C.L.O. weer met “De Carrousel”. Het is een uniek project en richt zich op alle kinderen, waarvan de ouders willen ze de kans geven om Spaans te leren.
De Carrousel project is opgezet in samenwerking met pedagogisch studenten van de Fontys-Hogeschool Eindhoven en wordt ondersteund door de Gemeente Eindhoven. Het is geen probleem als de kinderen nog helemaal geen Spaans spreken. Binnen dit project leren de kinderen spelenderwijze zich uit te drukken in de Spaanse taal. De ouders hebben een actieve rol in het geheel. Dit is van essentieel belang om het resultaat van de cursus maximaal te maken. Het gaat er immers om dat de kinderen begrip krijgen
voor beide culturen en een kans geven om en andere europese taal te leren dat ongeveer door 460 miljoen mensen ter wereld in 23 landen is gesproken.

Er is een groep voor kinderen van 3 tot 6 jaar en een voor 7 tot 12 jarigen met maximaal 15 leerlingen per groep.De klassen vinden 1x per week op woensdagmiddag plaats met een lengte van 1.30 uur per keer en in totaal 10 lesdagen.
De totale kosten per cursus zijn 60 euro per leerling, te betalen in twee termijnen.

Cursusadres:
Henriëtte Roelants
Keldermansstraat 43ª
5622 PG Eindhoven.
Start: woensdag 16 januari 2008, 14.30-16.00 uur

Het Centro Latinoamericano de Orientación (Latijns-Amerikaans Centrum voor Oriëntatie) is een stichting die, sinds april 2000, activiteiten onderneemt in het kader van hulp bij de integratie van de Latijns-Amerikaanse inwoners van Eindhoven en wijde omgeving.

Voor informatie en inschrijvingen, zowel in het Spaans als in het
Nederlands:
Mevrouw Milagros Maldonado (voorzitter C.L.O.)
Tel: 040 2426186

Stichting Centro Latinoamericano de Orientación
Clervauxlaan 31, 5625LA Eindhoven
E-mail: info@cloeindhoven.nl