20120316

LAWID ACTIVITEITENBeste Rómulo Meléndez,

Graag wil ik jullie, namens het bestuur van LAWID, op de hoogte houden van onze activiteiten:
  1. De bijeenkomst ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, op 8 maart in Delft, was een groot succes. Voor ons was het een eer om weer zoveel enthousiaste wereldburgers van alle 4 continenten te mogen begroeten. Mede door hun enthousiasme en hartverwarmende positieve reacties over de organisatie van deze IVD 2012 is deze inspirerende en interactieve dag onder het motto: “Krachten Bundelen in Tijden van Economische Crisis” een overweldigend succesvolle bijeenkomst geworden.
    Voor een verslag en foto's van deze dag verwijs ik jullie naar onze website en Facebook
    Wij stellen jullie reacties zeer op prijs!
    Reageren op afzonderlijke programmaonderdelen kan ook nog steeds via 8 maart delft.
  2. Afgelopen dinsdag, 13 maart, verscheen er een speciale bijlage van de krant Metro over 'Migratie & Ontwikkelingshulp'. Lawid heeft hieraan meegewerkt middels een interview en een artikel over ongedocumenteerde huishoudelijke hulpen uit Latijns Amerika (pag. 4 en pag. 5). Lees hier deze bijlage.
  3. 21 maart is de Internationale dag tegen Discriminatie. In ca. 10 steden in Nederland zullen er activiteiten zijn tegen de strafbaarstelling van illegaal verblijf. In Den Haag is er een discussiebijeenkomst in het Institute of Social Studies, Kortenaerkade 12, van 19.30 tot 22.00 uur. Meer informatie op onze website.
Met hartelijke en solidaire groet,
Tuky Santillán
Voorzitter LAWID

AGENDA CULTURAL. CíRCULO D.M.